måndag 10 januari 2011

Så var det dags igen..!

Det blev inget mer efter förra inlägget. Han friskförklarades ganska snabbt då det inte hände något mer efter att både lunch och middag intagits.

Helgen gick förvånansvärt fort fast vi var ledig från torsdag till söndag. Vi gjorde bort det där med städning och kastade ut julen på torsdagen, fredag hade vi lunchbesök sen drog vi ut en sväng. Lördag for vi bort till goda vänner och söndag drog vi en sväng på möbelaffärn. Har en soffa i sikte så var tvungen att se över utbudet.

Idag runt niotiden kom samtalet, sambon hade fått tillbaka kräksjukan. Suck, tänkte jag... Får se hur detta utvecklar sig. Hittills har det bara fladdrat till i magen på mig, törs inte säga att det var inbillning men det är klart man blir påverkad då man vet vad som väntar. Smittorisken är ju ändå relativt hög. Hadefått lov att fara hemirfrån och sova borta med pysen men samtidigt så är ju risken stor att smittan bara sprider sig vidare, så vi stannade hemma och är beredda att slåss med fienden, se den i vitögat och förhoppningsvis viker den hädan!

Inga kommentarer: