söndag 24 april 2011

En stats-påsk.

I fredags gjorde vi ett ryck i hemmet och städade undan det som vi dragit oss för. Tog ned lite sommarprylar och la undan vinterskor och liknande.

Lördagen spenderades ute hos farfar i torpet, varmt väder och pysen hade med sig "crossen". Vi tog en sväng och hälsade på hos byns tjurar. Väldigt nyfikna var dom, men superrädda när man kom nära. Pysen var också rätt skraj i början men ju längre vi var där desto modigare blev han.

Idag har vi varit och grattat min kusin som blev 21, och sedan direkt hem till Sävarfolket för lek och grillmiddag. Som vanligt mycket surr och bus, alltid lika roligt. Barnen leker så bra ihop och det är så kul att se. Som sagt, nästa gång ska vi j sova över så då kanske det bli den där löparrundan... Vi se väl vad det är för väder...! Pysen höll sig faktiskt vaken hela vägen hem men somnade sedan på en sekund i sängen.

Imorgon drar jag på jobb, förhoppningsvis inte hela dagen men några timmar blir det nog. Far och son drar iväg på roligheter och jag hoppas verkligen att solen håller i sig! Helt underbart att kunna vara ute en hel dag!

Inga kommentarer: