torsdag 2 maj 2013

Torsdag... Fast helg..?

Valborg kom och gick.
Gästerna kom just innan middagen, men vi hann både grilla, äta och surra lite innan brasan tändes. Rök som bara den, tur vi ha nära hem. Och inte så nära som rakt över gatan, dom husen blev typ rökskadade.

Knas det blir när karln är hemma mitt i veckan, man får helgkänsla fast det bara är en onsdag, eller som idag torsdag. Han åker bort över helgen så jag bokade in en sovmorgon idag när han lix var ledig.

Komma upp till dukat frukostbord med nybakta scones och dess tillbehör, fåglarna kvittrar och solen lyser, typ 20 grader i skuggan och vi kanske sitter på altanen.

Allt sprack när pysen ropade på mig med paniken i rösten. Hann inte tänka utan stod i hans rum innan huvet knappt var högst upp på kroppen! Magsjukan har kommit på besök! Idag har vi tvättat fem maskiner, typ. Sängkläder, madrasskydd, frotté, mjukisdjur och filtar mm. Mat har bestått av blåbärsoppa, cola, husmans och kokad fisk. Imorrn tar vi fiskbullar.

Sista gången magen sa ifrån var klockan 12 så jag hoppas att den nu har checkat ut. Som tur är så är ju lillpys vaccinerad!

Inga kommentarer: