tisdag 5 juni 2012

En sån dag...

Pysen har fortfarande sviter kvar av helgens feber, men var betydligt piggare idag än tidigare så körde vi på enligt planen.

9,30 var det bokat tid hos BM. Fick för första gången höra krabatens hjärtljud, låg på 150 slag ungefär. Pysen tyckte det var läckert att höra men ville inte lyssna på sina egna. Nästa gång kanske...

Kl 13 var det dags för 4årskontroll hos tandläkarn. Han var såå duktig vår lilla pys, hoppade direkt upp i stolen, lokaliserade "leksaks-skålen" och konstaterade att han skulle få välja en sån så fort han var färdig. Tandhygienisten som vi träffade konstaterade att så var fallet och då gapade pojken lika stort som ett gäspande lejon! Så med en leksak i handen och en firar-glass i magen tog vi bilen hem igen!

När vi kom hem tog vi det bara lugnt, såg film och fikade lite. Vi somnade båda två en liten stund och efter maten blev det tidig kväll för pysen. Märks att han inte är riktigt kry än. Blir nog en hemma, inne-dag imorgon med. Tur att även sambon är ledig så finns det en till som kan roa en instängd klätterapa!

Inga kommentarer: