fredag 8 juni 2012

Herr Rastlös




Pysen har nu varit inne i nästan en vecka, från början med feber och nu på slutet på grund av sin hosta. Men idag tycker jag att det har varit i stort sett borta, har kommit någon attack men inte alls på det vis som det har varit övriga dagar.

Sambon skulle iväg på galej, så pysen fick vara med mig på jobbet sista 2 timmarna och det tyckte han var kul. Däremot så hade han för mycket energi för att sitta still och pyssla, men tycker ändå han skötte sig okej.

Sedan blev det middag hos tjejen med alla hundarna, dagen till ära var hon hundvakt åt 2 stycken! Snacka om full fart, pysen tyckte det var superkul att busa med dem. Fast Jorm var lite svårflirtad, de andra var roligare!

Märktes även där att energin skulle ut och han höll på flamsa en massa vid matbordet, efter efterrätten drog vi hemåt. Som vanligt när man har roligt så hade klockan sprungit iväg, det var läggdags när vi kom hem för pysen och han slocknade direkt efter gonatt-sagan.

Nu hoppas jag på sovmorgon och strålande sol imorgon, kanske vi kan gå ut på förmiddagen och bara njuta av att det faktiskt är Juni numera!

Inga kommentarer: