lördag 11 september 2010

Snacka om fullspäckad dag!

Pysen gjorde morgon strax efter klockan 7. Jag försökte ligga och dra mig, lockade med att vi kunde läsa böcker bland annat men det gick inte särskilt bra för mig. När klockan var runt nio hade vi hunnit ära frukost, tömma alla leklådor, byggt x antal lego-garage till alla de olika bilar, slängt ihop en sockerkaka.

En timme senare blev det lite lättare lunch, hämtade upp den lyckligt ovetande ersbodatjejen och tillsammans styrde vi kosan mot Leos. Pysen var lite lätt exalterad och tyckte att det skulle bli helfestligt.
Ivrig som bara han kan vara, sprang han in och runt och vi gjorde allt för att hinna med! Vi tog några vattenpauser och när ivern började lägga sig beställde vi lite mat.

När vi kom tillbaka till ersboda testade vi lekparken, fanns både gungor och en modern gungbräda som blev favoriten. Ända tills några större tjejer ville låna den, då vågade han inte stanna kvar.

Efter en sen middag blev det raka spåret hem och in i duschen, efter en välling och kort saga somnade han på en sekund! Jag hoppas på att det blir en liten sovmorgon imorgon, i alla fall en kvart..!

1 kommentar:

Nina sa...

fick du sovmorron imorse eller va han uppe me tuppen? ;) kram