onsdag 11 maj 2011

Det nervösa dygnet...

Igårkväll for jag och en kompis ut och skulle springa. Hennes hund följde med, och när vi kommit ner på ängarna så släppte hon lös den. Jippi tänkte den och sprang sådär lagomt framför oss. Efter ett tag var han lite väl långt fram men kom tillbaka då vi ropade. Men sedan stack han. Långt ifrån oss och när han var liten som en prick dök han in i skogen. Sedan såg vi inte han något mer på den kvällen...

Vi sprang runt och letade, ropade efter honom på åkern. Tillslut blev hela familjen inkallad och vi delade upp oss. Jag körde fram mot Brännland och en sväng mot Hissjö, några hade cyklar och körde lite runt i kring i skogen, några andra hade bilar och körde skogvägarna.

Det vi inte visste var att igårkväll var det några karlar på skjutbanan som uppmärksammade en lösspringande hund. Han ville inte bli fångad men var ändå nyfiken. Dom lät han bara vara tillslut.

Idag när dom kom dit låg han där på en bana, dom fångade honom och låste in honom i nåt hus/skjul. Ringde sedan polisen som ringde vidare till min kompis.

Sagan fick ett lyckligt slut!

1 kommentar:

Nina sa...

vilken tur han kom till rätta tillslut.. inge kul sånt där.. vet inte om du såg de ja skrev på fb om 4juni? =) kramisar